Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires vinder NLS 1

8. apr. 2024

Toyo Tires sammen med Ring Racing på førstepladsen i åbningsrunden og på andenpladsen den følgende dag i runde 2 i NLS-endurance-serien.

Toyo Tires har sammen med partneren Ring Racing vundet SP10-klassen i første runde i Nürburgring Langstrecken-serien. Løbet, der er kendt som ADAC ACAS Cup, fandt sted lørdag den 6. april.

Toyota GR Supra GT4, der blev kørt af Andreas Gülden, Tim Sandtler og Marc Hennerici omfattede 25 baner i det 4 timers lange løb med en gennemsnitshastighed på 150,1 km/t. Toyo Tires med Ring Racing-teamet afsluttede blot 32 sekunder før Aston Martin Vantage fra Dörr Motorsport på andenpladsen.

Holdets anden Toyota GR Supra med ambassadøren for Proxes-brandet, Takayuki Kinoshita som den ene af førerne indtog også det ternede flag, men opnåede kun en ottendeplads efter problemer i løbet. Bilen, der så ud til at vise større ydeevne kørte den hurtigste bane kun 3 sekunder langsommere, end holdets vindende racerbil.

Det skiftede i søndagens anden runde i NLS-serien. Dörr Motorsports Aston Martin blev den bedste i Toyota GR Supra GT4 og indtog en førsteplads med et forspring på 65 sekunder. Toyo Tires og Ring Racings bil nr.170 måtte tage til takke med en andenplads.

 (Foto fra NLS 2023)

Den anden bil fra Toyo Tires og Ring Racing nr. 171 fik et stærkere løb denne gang og sluttede på en femteplads blot 3 minutter og 15 sekunder efter fire timers løb. Foruden Kinoshita bliver bilen kørt af Michael Tischner og Heiko Tönges.

NLS er en seks løbs endurance-serie med 4 timers løb med et 6-timers løb på programmet. NLS er altid en meget populær løbsserie med 100 biler, der stiller op i hver runde og et større publikum, der rejser til Nürburgring for at se begivenheden.

Nogle af råmaterialerne til løbet er bæredygtige materialer. Den seneste glatte Proxes bruger olie udvundet af planter, risavner, silikater og genbrugt perlesnor. Toyo Tires vil udnytte data og viden, de har fået gennem udholdenhedsløbet i udviklingen af fremtidige højkvalitets og højtydende produkter. Udviklingen bidrager til Toyo Tires politik om at “skabe en bæredygtig mobilitetstilværelse.”

Seneste nyt