Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Om Toyo Tires

I januar 2019 ændrede virksomheden navn til Toyo Tire Corporation, hvilket afspejler det faktum, at virksomheden i løbet af sin historie har udviklet sig til at blive en nøglespiller i transportbranchen. Virksomheden har et stærkt fokus på at være en af verdens førende dækproducenter med datterselskaber eller agenturer i over 120 lande over hele verden. Toyo blev grundlagt i 1945 og beskæftiger i øjeblikket omkring 12.000 medarbejdere og har sit hovedkvarter i Itami, Japan. Gruppens forretningsaktiviteter er baseret på to kernekompetencer inden for dæk- og bilteknologi.

I 2005 blev Toyo Tire Europe GmbH oprettet som det europæiske hovedkontor for gruppen. Efter at have været til stede i Europa i over 30 år på dette tidspunkt muliggjorde den nye virksomhedsstruktur udviklingen af stærkere, koordinerede salgs- og markedsføringspolitikker i hele regionen og større synergier med moderselskabet i Japan.

TOYO TIRES kernevirksomhed er udvikling, produktion og markedsføring af højtydende dæk af høj kvalitet. Det brede produktsortiment inkluderer sommer- og vinterbil-, 4x4- og SUV-dæk samt dæk til varevogne og lette lastbiler.

 

Ny bygning hovedkvarteret i Itami, Japan

 

Salgsbase