Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Vellykket AMTS-udstilling med Toyo Tires og Gumi.hu

27. mar. 2024

Fra den 22. - 24. marts fandt det populære AMTS-tuningshow igen sted i Budapest.

I år tiltrak tuning-showet 80.280 besøgende i de 3 dage begivenheden strakte sig over. Toyo Tires og den ungarske partner Gumi.hu benyttede lejligheden til at præsentere tunede biler og racerbiler, der aldrig før er set i Ungarn. Ved siden af bilerne var der udvalgte dæk fra Toyo Tires sortiment i udstillingsområder, der var lavet til lejligheden.

I alt 5 biler blev præsenteret på Toyo Tires stand: en sort Mitsubishi Evo og en rød GTR sportsvogn, begge udstyret med Proxes R888R halvglatte dæk. Et par iøjefaldende biler fra den kendte tyske tunervirksomhed JP Performance, der kører på Proxes Sport 2 udgjorde området med tunede biler.

En original Toyota Supra GT4 racerbil fra Team Ring-Racing, som vil deltage med Toyo Tires i dette års Nürburgring 24-timersløb den 1.-2. juni.

Alle de viste biler bar populære fotomotiver, mens Ring Racing Supra også tilbudte gav de besøgende mulighed for at opleve, hvordan det er at sidde i en rigtig racerbil.  

Besøgende på udstillingen ble tilbudt et farverigt underholdningsprogram af organisatorerne AMTS, såvel som udstillerne. På Toyo Tires- og Gumi.hu-standen gav en vindmaskine, der rullede bolde i en højhastigheds-luftstrøm, enthusiastiske deltagere chancen for at vinde priser ved at konkurrere om at samle flest skumbolde i det bestemt tidsrum. Desuden kunne gæsterne på standen også teste deres kørekundskab på racer-simulatoren, mens børn kunne håndmale som kommende bildesignere.

Fans af terrængående kørsel kunne opleve en terrængående taxa køre på et udendørs område. Den udendørs begivenhed blev styret af Toyo Tires og Gumi.hu med bannere langs den terrængående bane. Erfarne førere af firehjulstrækkere viste en førers, maskines og dæks ydeevne i et udfordrende løb. Under kørsel gennem smalle grøfter blev det klart, hvorfor Open Country M/T-dæk har en slidbane på sidevæggen, der ikke kun beskytter sidevæggen imod påvirkninger, men også giver side-vejgreb til fremdrift i mudder, sand eller grus.

Open Country M/T blev også brugt i dette års "Africa Eco Race"-rally. Den ungarske rally-konkurrencedeltager, László Bunkoczi, i sin Isuzu D-Max, brugte Toyo Tires til at klare betingelserne på en vellykket måde.

Terrængående bil med Open Country M/Tdæk Original African Eco Race-bil med Open Country M/T-dæk

Sammen med partneren Gumi.hu, der køres af AKH, præsenterede Toyo Tires på en god måde brandet for tuning-enthusiaster og deres familier. Brandet tilbød et sortiment af dæk, man både kunne røre ved på standen og opleve ydeevnen af i en terrængående test. Det store antal besøgende ved showet sikrede, at brandet blev oplevet et bredt publikum

Seneste nyt