Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

UCI Cyclo-Cross World Cup har startet sæson 2023/2024

6. nov. 2023

Toyo Tire Holdings of Europe fortsætter partnerskabet med UCI Cyclo-Cross World Cup for tredje år i træk.

Ligesom de tidligere år startede UCI Cyclo-cross World Cup den ny sæson igen i USA i år. Der vil igen blive kørt 14 runder i det populære cykelløb i år, hvoraf 13 vil blive kørt i Europa. I sæsonen 2023/2024 er 29 hold med 197 cykelryttere registreret. Toyo Tire Holdings of Europe GmbH støtter UCI Cyclo-cross World Cup som sponsor for tredje gang i træk i sæsonen 2023/2024.

Det første løb i denne sæson under UCI Cycloo-Cross World Cup fandt sted den 15. oktober i Waterloo, USA. Mens indehaveren af verdensmesterskabet, Fem van Empel klart vandt damernes eliteklasse, var mændenes løb mere spændende. Eli Iserbyt tog føringen i starten. Men efter et problem med sin sko, skulle Eli Iserbyt indhente 20 sekunder bag Thibou Nys og Pim Ronhaar for at vinde. Han var i stand til at komme tilbage på andenpladsen. Men løbet blev vundet af Thibou Nys.

Det andet løb fandt sted den 29. Oktober i Maasmechelen, Belgien. I kvindernes elite var verdensmesteren van Empel igen i stand til at tage føringen tidligt, og indtog for anden gang i år en førsteplads. I mændenes eliteklasse blev løbet igen spændende, da Michael Vanthourenhout tog føringen, men var ikke i stand til at overhale Ronhaar. Efter Michael Vanthourenhout og Pim Ronhaar kom ind på pitsporet, tog Eli Iserbyt føringen og kæmpede mod Thibou Nys og Lars van der Haar om førstepladsen. Til sidst var Lars van der Haar i stand til at komme foran og opnåede en sejr. Eli Iserbyt indtog igen 2.-pladsen denne sæson. 

Det næste løb vil finde sted den 12. november i Dendermonde, Belgien. Vi er spændt på at se, om verdensmesteren Fem van Empel vil komme på førstepladsen igen i år, og hvordan mændenes elite vil fortsætte.

Seneste nyt