Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires på AMTS 2024

14. mar. 2024

Fra 22. – 24.03.2024 vil AMTS 2024 finde sted i Budapest. Toyo Tires vil igen være til stede på en stand.

AMTS har fundet sted siden 2006. På det tidspunkt startede udstillingen på et samlet areal på ca. 14.000 m². Siden da er begivenheden vokset og blevet en af de vigtigste tuningsudstillinger på det europæiske kontinent med et samlet areal på ca. 125.000 m² i år, og de vil huse over 1.000 biler i tre dage i 2024.

I år vil Toyo Tires igen være til stede på AMTS sammen med AKH. Sidste år blev Toyo Tires slidbane bragt til  AMTS i en mindre udgave, og var meget populær blandt de besøgende. Derfor vil der igen i år være en europæisk Toyo Tires slidbane på AMTS. 5 legendariske biler vil blive udstillet, herunder en fra JP og en ægte racerbil fra Ring Racing i Toyo Tires-design.

 

 

Men det er ikke kun biler, der kan blive beundret på standen. De har også et nyt bæredygtigt koncept fra Toyo Tires med i bagagen, som blev vist første gang på Tokyo Auto Salon 2024, og som nu kan ses på AMTS 2024. Konceptdækket er fremstillet af 90 % bæredygtige materialer. Ud af disse er 60 % genanvendte materialer, herunder biomasse-indvundet butadiengummi, risavne-aske-silikonedioxid, planteolie og polyester udvundet af organiske råmaterialer. Yderligere 30 % af dækket er lavet af genvundne materialer, herunder CO2-udvundet butadien-gummi, genanvendt kønrøg, genanvendt perlesnor og genanvendt ståltråd.

 

Selv rallyversionen af Open Country M/T er fremstillet af 50 % bæredygtige materialer og testet i Dakar Rallyet Således kan det bæredygtige konceptdæk fra Toyo Tires ses som et trinbræt til at øge mængden af bæredygtige materialer i serieproduktionen til 40 % i 2030 og til 100 % i 2050. Visuelt vil konceptdækket umiddelbart skille sig ud på standen på AMTS 2024, da dens sideprofil er inspireret af formen på elektriske halvledere og bæredygtighed.

I tilgift til bil- og dæknyheder vil Toyo Tires endnu engang give de besøgende på AMTS 2024 et reaktionsspil med nogle priser, de kan hente hjem. Imidlertid er dette ikke det eneste sted, hvor man kan vinde priser hos Toyo Tires. Besøgende på AMTS 2024 kan se frem til et lotteri, hvor præmien er en bil i Toyo Tires design på den store scene.

Seneste nyt