Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires fortsat partner med Toyota Auto Body Team

10. okt. 2023

De supporterer Toyota Auto Body Rally Teams udfordring i det 11. sejrs-fyldte “OPEN COUNTRY” i træk for køretøjer, der deltager i Dakar Rally 2024

Toyo Tire har fornyet deres support til Team Land Cruiser Toyota Auto Body, (TLC) når de forsøger at vinde deres 11. Dakar Rallye i træk i januar 2024, for vil levere dets Open Country M/TR til holdets Toyota land Cruiser 300 GR Sport.

Open Country M/TR er racer-udgaven af M/T-serien for terrængående dæk til firehjulstrækkere og pickupper, og som giver mobilitet under ekstreme forhold.

Dakar Rallye, der er blevet afholdt siden 1979, er et af verdens hårdeste terrængående udholdenheds-rallykonkurrencer. Deltagerne tilbringer to uger med at køre med fuld hastighed, og finder vej i et ukendt terrængående løb i hårde ørkenomgivelser. Konkurrencedeltagerne oplever forskellige vejr- og terrænforhold, fra kolde bjergregioner til brandvarme ørkener.

Løbet omfatter 13 særlige etaper (racerafsnit) på ca. 5.000 km, der udfordrer konkurrencedeltagerne til at finde vejmærker, såvel som til at takle det hårde terræn.

Toyota Auto Body bestræber sig på at bygge en endnu stærkere bil, ved at teste køretøjer under disse ekstreme forhold. Løbs-specifikationen Land Cruiser, som virksomheden er ansvarlig for at udvikle og producere, vil igen deltage i Dakar Rallye. Med 10 sejre i træk i produktionsbilkategorien, har TLC skrevet historie.

Toyo Tires har leveret dæk-support til TLC siden 2021, og tuner Open Country M/TR til deltagelse i Dakar Rallye, og udnytter den terrængående rally-teknologi og erfaring, vi har dyrket sammen. De dæk, der leveres denne gang giver endnu bedre ydeevne uden for vejsystemet på ru overflader, har bedre holdbarhed og modstandsdygtighed mod slid. Dækkene blev også udviklet til at mindske miljøpåvirkningen gennem nye bæredygtige materialer og en forbedring af blandingsforholdene.

OPEN COUNTRY M/TR (Specifikationer for Dakar Rally 2024)

Dette produkt opdaterer 2003 Spec Open Country M/TR, der blev udviklet til at blive kompatible med Land Cruiser 300 GR Sport, bilen, som TLC vil tage med til Dakar Rally 2024. De er designet til at forbedre holdbarheden og reducere vægten. For at følge op på ydeevnen på hårde overflader så som klippeområder og ørkener. Med en forbedret struktur og lave riller, kan dækket prale af større modstandsdygtighed gennem mere stivhed. Desuden forbedres accelerationen gennem vægtreduktion.
I linje med Toyo Tires politik om "at skabe bæredygtig mobilitet", er 50 % af den samlede vægt af dækket fremstillet af bæredygtige materialer. Ud over at bruge butadiengummi og styren-butadiengummi udvundet af biomasse og genanvendt stålwire, som konventionelle produkter, de nye specifikationer for Dakar Rally 2024 inkluderer risskaller, askesilica, genvundet sort kul, planteolie og bio-udvundet polyesterfiber.

 

Seneste nyt