Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires fornyer partnerskab med European Athletics

9. jan. 2024

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Præsident Kenta Kuribayasi meddeler, at de har fornyet deres partnerskab med European Athletics i yderligere fire år fra 2024 til 2027.

Toyo Tires blev først officiel partner med European Athletics inden Berlin 2018 European Athletics Mesterskaber, og denne seneste forlængelse vil fortsætte deres partnerskab til 10 år. Virksomheden vil have en betydelig tilstedeværelse ved de største kontinentale atletikmesterskaber i den fireårsperiode, som kontrakten dækker. 

  • Roma 2024 European Athletics-mesterskaber (7. - 12. juni 2024)
  • Apeldoorn 2025 European Athletics indendørsmesterskaber (6. - 9. marts 2025)
  • Birmingham 2026 European Athletics-mesterskaber 
  • 2027 European Athletics indendørsmesterskaber 

Da de er en af de vigtigste officielle partnere, vil Toyo Tires fortsætte med at nyde godt af store markedsføringsrettigheder, der inkluderer en eksklusiv, verdensomspændende produktkategori, brand-eksponering i European Athletics stadigt ekspanderende sociale medieaktiviteter, visning på hele Eurovisions pan-europæiske gratis udsendelsesdækning af ovenstående mesterskaber, LED-annoncering langs baner, yderligere eksponering via European Athletics kommunikationskanaler, billetsalg og modtagelse af VIP-gæster.

“Jeg er glad for at Toyo Tires har besluttet at fortsætte deres forbindelse med European Athletics som officiel partner. Vi har haft en meget harmonisk relation med dem, der har givet betydelige fordele til begge.parter. Jeg er stor tiltro til, at dette vil fortsætte i fremtiden, og vores forhold vil fortsætte med at udvikle sig i fremtiden, og at vores forhold vil fortsætte med at udvikle sig og styrke begge brands, kommenterede præsidenten for European Athletics, Dobromir Karamarinov.

"Samarbejdet med European Athletics siden 2018 har været en stor succes og vi er priviligeret at have muligheden for at udvide vores partnerskab. De udfordringer, som atleter møder, når de stræber efter bedre ydeevne, afspejler præcist vores stræben efter konstant at forbedre vores produkter. Vi ser frem til at opbygge vores partnerskab, når vi udvikler os i fremtiden,” sagde Salgs- og marketingsdirektøren i Toyo Tire Holdings of Europe, Ralf Gutena.