Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires bliver i FTSE Russell's ESG-indekset

1. feb. 2024

Toyo Tires er inkluderet i bæredygtige ESG-indexer.

Toyo Tire Holdings of Europe, (Præsident, Kenta Kuribayashi) meddeler at aktierne i dets moderselskab, Toyo Tire Corporation, Japan, fortsat vil være inkluderet i ESG-indekset*1 “FTSE4Good Index Series,” “FTSE Blossom Japan Index” og “FTSE Blossom Japan Sector Relative Index.” *2.

*1) Et aktieindeks, bestående af virksomheder, der er højt vurderet af et uafhængigt vurderingsinstitut fra et ESG-perspektiv
*2) "FTSE4Good Index Series" og "FTSE Blossom Japan Index" Sector Relative Index” vil fortsat være valgt fra 2022. Fra nu af er evalueringsperioden ændret til fra juni til december.

Bæredygtighed er et vigtigt emne og investeringer handler ikke kun om, at det skal være profitabelt, men også om den sociale og miljømæssige påvirkning, der er repræsenteret i ESG-indekset.

Om FTSE-indekset, FTSE4 Good Index Series,  FTSE Blossom Japan-indekset og FTSE Blossom Sector Relative-indekset:

FTSE Russell's vurderinger dækker områder som virksomhedsstyring, sundhed, sikkerhed, anti-korruption og klimaforandringer, og er baseret på FTSE4Good-indekset for virksomheder, FTSE Blossom Japan-indekset og FTSE Blossom Sector Relative-indekset, som kræver en række ESG-kriterier for at blive opfyldt.

Indeks

Oversigt

FTSE4Good index-serien

Designet til at tilgå og måle ydeevnen af virksomheder, der er aktivt engageret i ESG Indekset bruges til at skabe og evaluere bæredygtige investeringsfonde og andre finansielle produkter.

FTSE Blossom Japan-indekset

Et indeks, der afspejler ydeevnen hos japanske virksomheder, der proaktivt tager hånd om ESG-problemer og er designet til at være industri-neutrale.      

FTSE Blossom Sector Relative-indekset

Dette indeks afspejler ydeevnen hos japanske virksomheder, der har relativt gode ESG-resultater i hver sektor og er designet til at være sektorneutrale. For at fremme overgangen til en lav-kuløkonomi, vil desuden kun de virksomheder, hvis forbedringstiltag blevet evalueret af TPI*3  blive inkluderet

*3) Intiiativ til en overgangs-vej. Et globalt initiativ ført af ejere af aktiver skal vurdere virksomheders parathed til overgangen til en lav-kuløkonomi

Mere om disse indekser i afsnittet "Ekstern evaluering" på bæredygtighedssiden på virksomhedens hjemmeside: toyotires.co.jp/csr/evaluation (Kun på japansk)

Baseret på Toyo Tire Group's bæredygtighedsstyringspolitik, der blev annonceret i 2022 vil vi bidrage til gennemførelsen af et globalt bæredygtigt mobilitetssamfund ved at placere aktiviteter i ESG og arbejde for at fremme forretning og bæredygtighed på en integreret måde.