Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

TOYO PROXES Comfort igen vurderet til "God"

12. mar. 2024

Toyo Tire Holdings of Europe meddeler, at Proxes Comfort deltog i den aktuelle sommerdækstest hos AUTO BILD i 2024, som blev offentliggjort på deres hjemmeside i den første uge i marts.

 

Der deltog i alt 55 sommerdæk fra forskellige producenter i denne test. Disse blev efter testen reduceret til en liste med blot 20 af de bedst ydende produkter. Proxes Comfort kvalificerede sig til finalen, og opnåede til sidst en samlet vurdering som "GOD". Håndteringen af våde og tørre overflader, såvel som komforten blev evalueret. I testen imponerede dækket med korte bremselængder og dynamisk våd og tør håndtering. Proxes Comfort viste også meget lav kørestøj, såvel som et moderat prisniveau.

Dimensionen 205/55 R16 94V blev testet. Denne størrelse er den mest anvendte i Europa, den sidder på et bredt udvalg af biler, herunder VW Golf, AUDI A3, OPEL Astra og SEAT Leon.

 I 2022 blev dækket testet af AUTO BILD Allrad i SUV-dimensionerne 235/55 R18 100V og blev ligeledes dengang tildelt vurderingen “God“. Proxes Comfort har en moderne slidbaneblanding og konstruktion, giver god bremsning og høj kørestabilitet, selv, når man drejer.

Seneste nyt