Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

TC Corse SPK-holdet i 2. runde af Autobacs JEGT Grand Prix

16. nov. 2023

Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, Præsident Kenta Kuribayashi meddeler, at dets sponsorerede hold, TC Corse SPK Racing sammen med Toyo vil deltage i den 2. runde af Autobacs JEGT e-sport-mesterskab.

AUTOBACS JEGT GRAND PRIX 2023 er den største e-motorsports-konkurrence i Japan, ved brug af softwaren "Gran Turismo 7", hvor professionelle gamere og racerhold konkurrerer med hinanden. "Gran Turismo 7" er den seneste del af "Gran Turismo"-serien i det enormt populære kørselssimulatorspil.

Det andet løb i mesterskaberne vil blive afholdt på en virtuel Spa Francorchamps, den episke Belgian F1-ring. Våde vilkår vil være udbredt ved løbet med konkurrencedeltagere, som skal håndtere svære regnvejrsforhold, og tilpasse deres kørselsplaner til det. Soki Nabeya vil kvalificere sig til Super Lap*1, og Race 1*2 vil blive kørt af Osamu Fukaya.

I løb 2*3 vil Toyo Tires ansatte, Takuma Miyazono komme tilbage og stage styringen. Takuma san startede i P5 i den første runde og udviste stor fart og racerenergi, da han sluttede på en andenplads.

Den anden runde, der finder sted søndag den 18. November, kan ses live på turneringens officielle YouTube-kanal: youtube.com/@jegtgpofficial3702/

For yderligere detaljer, besøg Autobacs JEGT website på: jegt.jp

Det sidste løb vil blive afholdt live i Tokyo Auto Salon 2024 i januar, når Autobacs JEGT 2023-vinderen vil blive kåret.