Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Sejr i D1GP Tanso-konkurrencen

14. maj 2024

Søndag den 12. maj vandt Hokuta Matsuyama sin første solosejr i GR Corolla i 2. runde af dette års D1GP-løb i Okuibuji Motor Park.

I en kaotisk regnvåd konkurrence var Matsuyama i sin Toyota GR Corolla (GZEA14H) i stand til at komme igennem konkurrencen som den bedste og indtage førstepladsen i Tanso-konkurrencen (som solo). En anden Team Toyo Tires-fører, som først kom med i D1GP i år, Yuki Tano, indtog en andenplads. Den kommende Tano vandt mesterskabet i D1-Lights 2022-serien.

Hokuta Matsuyama

Team Toyo Toyota GR Corolla

Yuki Tano

Weekenden var den første konkurrence på udebane for Toyota GR Corolla, som blev bygget til dette års D1GP-konkurrence. Da han kommenterede sin sejr, sagde Matsuyama “Jeg troede ikke det ville være godt nok, at vinde et sololøb, men det var let at køre, så jeg tænkte, at jeg ville være i stand til at kvalificere mig og konkurrere.”

Alligevel var det ikke nogen let tur, efter at Matsuyama kom ud for et motorstop om fredagen, og skulle køre bilen ekstremt forsigtigt for at beskytte sin genopbyggede motor, ud over at håndtere den regn, der faldt.

Team Toyo Tires atleter, Hideyuki Fujino og Masato Kawata kvalificerede sig også til (Tsuiso) tvillingekørselskonkurrence.

I Tsuiso beviste Yuki Tano, at han var den bedste af Team Toyo Tires-førerne og endte på den endelige fjerdeplads. En hård kamp med Saito på den endelige fjerdeplads endte med, at de kom ind på points, inden en omkamp, hvor Saito vandt frem efter Tano. Alligevel var hans præstation ikke tilstrækkelig til at indtage en tredjeplads på podiet.

Seneste nyt