Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Open Country kommer til SCORE Baja 500

27. maj 2024

Open Country M/TR, en racertunet udgave af 4x4 og terrængående Open Country M/T-dæk vil blive brugt i SCORE Baja 500 i 2024.

Toyo Tires vil indgå i partnerskaber med fire teams i SCORE Baja 500, som starter onsdag den 29. maj og varer til lørdag den 2. juni.
Open Country terrængående dæk vil blive sat på Trophy Trucks fra:
1.    Sidste års Baja 500-vinder, Bryce Menzies.  
2.    Alan Ampudia, vinderen af dette års SCORE San Felipe 250.
3.    Tavo Vildosola, som sluttede på tredjepladsen i San Felipe 250,
4.    Nybegynderen, Christopher Polvoorde,
 

(Fra venstre: Tavo Vildosola, Alan Ampudia, Bryce Menzies
SCORE Baja 500 er anden runde af SCORE World Desert Championship. Når de har testet det med succes i den 1. I SCORE San Felipe 250, vil Toyo Tires stræbe efter at få en lignende succes i 2. runde.
Baja 500 er et historisk løb, der afholdes for 56. gang i år, og er et af de hårdeste terrængående løb i verden. Konkurrencedeltagerne starter i Ensenada, på Mexicos Baja California-halvø, og kører med høj hastighed over 770 km gennem en kuperet ørken og klippefyldte bjergområder. For at komme over ustabile vejoverflader er de lavet med udstyr til dette. Dæk er en vital komponent, der kræver både et højt niveau af ydeevne på ujævne veje, såvel som holdbarhed.

Toyo Tires vil levere Open Country M/TR,  en racertunet udgave af 4x4- og det terrængående Open Country M/T, som vurderes højt på det nordamerikanske marked. Dette produkt og andre dæk i Open Country-serien, udnytter den erfaring, der er indsamlet i terrængående løb verden over i produktudviklingen for at øge ydeevnen. Med utallige sejre i SCORE World Desert Championship, er den forbedrede trækevne i slidbanen. Bremsning og evne til at styre på ujævne veje, kombineret med strukturel styrke noget, der giver høj modstand mod skader for at demonstrere dækkets egenskaber.

Du kan se sidste års løb på YouTube.
2023 SCORE Baja500

 

Seneste nyt