Søg
Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Sejr ved Rallye Maroc

18. okt. 2024

Toyo Tires leverede deres Open Country M/T R tires, der blev fremstillet med bæredygtige materialer til Team Land Cruiser Toyota Autobody (TLC) ved Morocco Rally 2024, der blev afholdt fra fredag 4-11. oktober. Teamets Toyota Land Cruiser 300GR Sport-biler kørte til klassesejre i det afrikanske rally.

De sejrede i to klasser, der begge var i konkurrencen i
teamets Land Cruiser 300 GR Sport-biler. Bil nr. 500, kørt af Ronald Basso tog sejren hjem i stock-klassen ved FIA-begivenheden, mens bil nr. 701 med Akira Miura vandt i Open Auto-klassen i den nationale begivenhed, der blev afholdt samtidig på den samme strækning.

.

Det marokkanske rally er med blandt verdens største terrængående rally-konkurrenceserier, World Rally-Raid Championship, der styres af FIA. Løbet er normalt en forløber til Dakar Rally som følger efter hvert år i januar med mange deltagende kørere, der skal foretage de sidste justeringer på deres køretøjer og dæk inden starten i Saudiarabien.

Open Country M/T-R, der understøtter TLC's bud på en efterfølgende sejr i klassen ved det 12. Dakar Rally i træk, blev specielt udviklet til at give fantastisk trækkraft på hårde veje med tung kørsel og store sandklitter.

Rallye Maroc er et udmattende løb med 2.468 kilometers racerløb i fem udfordrende trin, som deltagerne skal igennem. Miura og Basso klarede de hårde betingelser flot og vandt i deres respektive klasser.

Toyo Tires bruger erfaringer, der er indhøstet fra konkurrencer i terrængående racerløb i hårde miljøer til at forbedre udviklingen af dæk til pickup-lastvogne og SUV’er, og forbedrer ydeevnen. Den indsigt de har fået gennem racerløb giver oplysninger til produktudvikling, og leverer høj ydeevne, højere kvalitet såvel som attraktive produkter på globalt plan.

 

Seneste nyt