Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Racer ind in en bæredygtig fremtid

19. apr. 2024

Proxes slicks racerdæk der er fremstillet af bæredygtige materialer vinder to af de første 4 runder i Nurburgring Langstrecken-serien..

Proxes slicks, der er fremstillet ved brug af avancerede bæredygtige teknologier var udstyr på Toyota GR Supra GT4 EVOs fra team Toyo Tires og Ring Racing og vandt den første og tredje runde i Nürburgring Langstrecken-serien i SP10-klassen.

Proxes slick racerdækket indeholder et antal bæredygtige råmaterialer. Den seneste specifikation, der er udviklet på Nürburgring, bruger olie udvundet af planter, ris-avnesilikat og genbrugt perlesnor. Det skaber et produkt, som er både bæredygtigt og effektivt,selv ved ekstrem anvendelse. Denne innovation bidrager til Toyo Tires politik med at skabe en bæredygtig mobil tilværelse.

To Toyota GR Supra GT4 Evo konkurrerer på NLS 2024 udholdenhedsserie og stræber efter at vinde SP10-klassen (GT4). Begge er forsynet med Nürburgring specificeret med Proxes slick, der er udviklet ved brug af bæredygtige materialer. For nyligt afsluttede teamet på en første- og andenplads i deres klasse i den tredje runde af serien lørdag den 13. April såvel som en andenplads den følgende dag i den fjerde runde.

Dæk med bæredygtigt koncept
Tidligere i år introducerede virksomheden et koncept-dæk der indeholdt den største andel af bæredygtige materialer nogensinde - 90 %. Dækket blev fremvist på Tokyo Auto Salon og derefter på den nylige udstilling ATMS i Budapest. Dette dæk indeholdt butadiengummi udvundet af CO2 igennem produktionsprocessen, so ellers ville have været et affaldsprodukt. Den fuldstændige nedbrydning af genvundet og genanvendt materiale er illustreret nedenfor.

Proxes slicks udvikler det bæredygtige koncept yderligere i en ekstrem situation i den virkelige verden. De innovative dæk vil blive brugt i konkurrencen om den ultimative udfordring på Nürburgring 2024, 24-timers-løbet den 1. juni.

Toyo Tires bruger data og viden, som de har opnået gennem udholdenhedsracerløb i udviklingen af fremtidige højkvalitets- og højtydende produkter. Udviklingen bidrager til Toyo Tires politik om af gennemføre en bæredygtig mobilitetstilværelse.

Seneste nyt