Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Ralf Gutena udnævnt til Præsident for Toyo Tire Deutschland

3. jan. 2024

Ralf Gutena, Salgs- og marketingsdirektør, er udnævnt til Præsident for Toyo Tire Deutschland GmbH. I denne rolle vil Ralf Gutena overtage styringen og den strategiske udvikling i det tyske datterselskab, samtidig med hans nuværende arbejde. Den tidligere præsident, Kenta Kuribayashi, bød hans udnævnelse velkommen og sagde: “Jeg er overbevist om, at Ralf med sin store viden og erfaring er den ideelle person til denne stilling. Jeg er derfor glad for at Ralf nu påtager sig denne yderligere funktion for Toyo Tire Deutschland.

Da Ralf Gutena kommenterede sin nye udnævnelse, sagde han: “For mig er det en stor ære og samtidigt en spændende udfordring også at påtage mig stillingen som Præsident for Toyo Tire Deutschland GmbH. Jeg ser frem til at være i stand til at drive væksten og udviklingen af vores tyske forretning endnu mere intensivt, og er taknemmelig for den tillid, som Toyo Tires ledelse har vist mig.”

Toyo Tires strategiske fokus styrker yderligere dets tilstedeværelse og engagement til at møde fremtidige udfordringer i et skiftende marked.

Seneste nyt