Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

En første- og andenplads ved Nürburgring Qualifiers

17. apr. 2024

Toyota GR Supra GT4 EVO nr. 170 vinder, og nr. 171 indtager andenpladsen i lørdagens 3. runde i Nürburgring Langstrecken-serien

Toyo Tires har sammen med Ring Racing indtaget første- og andenpladsen i SP10-klassen ved ADAC 24h Nürburgring Qualifiers lørdag den 13. april. Qualifiers-deltagerne var også i runde 3 og 4 i Nürburgring Langstrecken-serien. Begge Toyota GR Supra GT4 EVO-biler deltog i de to løb lørdag og søndag den 14. april på Nürburgring. I søndagens løb sluttede bil nr. 171 finish på en andenplads, mens et problem betød, at bil nr. 170 udgik. De kvalificerede sig begge til 24-timers-løbet.

(Til venstre: TOYOTA GR Supra GT4 EVO, Til højre: Sp10-klassens vindertrofæer)

I det første løb kvalificerede bil nr. 170 sig til en fjerdeplads i 24-timersløbet, mens bil nr. 170 kom ind på en syvendeplads. Kvalifikationen bestemmes baseret på den hurtigste bane, snarere end løbsrækkefølgen. Begge biler måtte overhale de rivaliserende hold i hurtig rækkefølge, med bil nr. 170, der tager føringen og nr 171 på en andenplads. En et-to-afslutning for Toyo Tires og Ring Racing.

I det andet løb, der blev afholdt næste dag kom bil nr. 170 fint ind på en andenplads. Bil nr. 170 måtte desværre udgå. Proxes Slicks-dækkene (Nurburgring spec), som er fremstillet af bæredygtige materialer klarede sig fint og bidrog til sejren.

Toyo Tires og Ring Racing-manager Uwe Kleen sagde, "En en-to-afslutning i det første løb var det bedste resultat, vi kunne ønske os som optakt til 24 timers-udholdenhedsløbet. På trods af bilproblemer med bil nr. 170, kæmpede bil nr. 171 sig fint ind på en andenplads til sidst. Proxes slick tires-dækkene klarede det fint og vi ser frem til en lignende præstation i 24-timersløbet. Dette er sæsonens vigtigste løb, og vi vil løse de mekaniske problemer, som blev opdaget i dette løb, for at være fuldt forberedt.''sagde han, da han besluttede det næste løb.

Nürburgring 24-timersløbet finder sted den 1. og 2. juni. Der starter et fuldt løbsprogram fra den 30. maj omkring årets største motorsportsfestival i Tyskland.

Toyo Tires udnytter de data og den viden, som vi har opnået gennem motorsportsaktiviteter til produktudvikling til at levere funktionelle dæk af høj kvalitet globalt.

 

Proxes.serien

Proxes-serien er Toyo Tires globale flagskib, der giver kørsel med høj ydeevne under alle forhold, fra motorsport til daglig brug. Høj ydeevne som standard kombineret med stilfulde mønsterdesigns anbefales stærkt hjemme som internationalt.
Klik her for detaljeret produktinformation. Proxes

Seneste nyt