Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Perfekte allround-dæk: Celsius AS2 and Celsius Cargo!

7. apr. 2021

Denne sommer lanceres to helt ny helårsdæk: Celsius AS2 til små og mellemstore biler og firehjulstrækkere og Celsius Cargo til varevogne. De to nye modeller er udviklet til alle vejrbetingelser og giver strålende ydeevne og kørselsstabilitet hele året.

Med det nye Celsius AS2-dæk møder sikkerheden udvidet mobilitet: dækkets nye retningsbestemte slidbane fjerner vand på en optimal måde – til førsteklasses aquaplaning-modstand kombineret med forbedret vejgreb under våde forhold og sne. Helårsdækket udnytters Toyo Tires særlige tilspidsede design: De tilspidsede kanter på slidbaneblokkene forbedrer bremseevne på både våde og tørre veje ved at mindske deformeringen af slidbanen og forbedre kontakten med vejen. For føreren betyder dette en sikker håndtering og optimal ydeevne. Den lave køremodstand sikrer også lavt brændstofforbrug. Størrelsesintervallet er blevet forbedret for at sikre indretningen til dæk med større diameter og lavere profilstørrelser, der bliver påsat som originalt udstyr. Det nye Celsius AS2-dæk vil blive tilgængeligt til fælgstørrelser op til 20 tommer og med bredder på afsnit op til 255 mm.
Celsius Cargo er det ultimative allround-dæk til varevogne: Helårsdækket fremmer høj trækevne i sne og optimal bremseevne under våde forhold. Dets asymmetriske trådmønster med tre riller giver helårs-ydeevne på ydersiden af dækket, mens indersiden af dækket optimerer vinterydeevne. Flerbølgeriller minimerer uregelmæssigt slid, forbedrer bremseevne i vådt føre og forbedrer snegreb. Særlige sludriller og zigzag-hurtigklo-blokke giver forbedret greb i sne og slud. Celsius Cargo vil komme i fælgstørrelser fra 14 til 17 tommer og bredder på 175 til 235 mm. 
Toyo Tires nye helårsdæk er det perfekte valg til helårsbrug.

.

 

 

                             Celsius AS2                                                                   Celsius Cargo