Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires fortsætter som UCI Cyclo-Cross hovedpartner

28. sep. 2021

Den japanske dækproducent Toyo Tires udvider støtten som hovedpartner for UCI World Cup Cyclo-Cross for den kommende sæson 2021-2022. Sammen med UCI, Flanders Classics og de andre hovedpartnere fortsætter vi med at bygge på den voksende internationale tilknytning til denne elitesport.

Champions League for Cyclo-cross

Toyo Tires har vist en stor vækst i de senere år, på trods af usikre og turbulente tider. Delvis på grund af deres prominente plads i ”Champions League” for Cyclo-cross, har brandet udnyttet et boost i varemærkekendskab. Gennem vores partnerskab med cyclo-cross-løbene, har forbrugere og virksomheder opdaget værdierne og kvaliteterne af Toyo Tires virksomhed og produkter.

UCI Cyclo-Cross World Cup er den øverste tinde i denne sport. Deres championship, der har sat over 16 løb op verden over, vil stadig være den mest sete begivenhed inden for cyclo-cross. Organisatoren, Flanders Classics, forventer at nå et publikum på over 150 millioner, både live og med TV-dækning. En rigtig forbindelse med deres fans vil være mulig i den nye sæson, da publikum vil få lov til at deltage (Underkastet COVID-regulering). 

Virksomhedsfremdrift for Toyo Tires

Med nylige investeringer i et nyt europæisk forsknings- og udviklingscenter i Düsseldorf, Tyskland, og opstarten på nye produktionsfaciliteter i Serbien, accelererer Toyo Tires deres vækstambitioner i Europa. Steven Laurijssen, Administrerende direktør for Toyo Tire Benelux kommenterede det fornyede partnerskab med at sige: “Vi er glade for at tilslutte Toyo Tires som en hovedpartner i denne serie af of cyclo-cross-løb til vores nuværende forretningsvækst. Lige som i dækindustrien, kan du kun vinde gennem vedvarende høj ydeevne.”

Ud over cyclo-cross, understøtter Toyo Tires også BMX og mountainbikes i cykelverdenen.