Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Nürburgringen 24 timers udholdenhedsløb med NOVEL racing

27. feb. 2020

TOYO TIRE Corporation (Hovedkvarter: Itami City, Hyogo kommune: Præsident og administrerende direktør: Takashi Shimizu, i det følgende TOYO TIRE) annoncerer, at de underskrev en partnerskabsaftale med NOVEL Corporation. (Hovedkvarter: Itami City, Hyogo kommune: Præsident: Taku Watanabe; i det følgende, NOVEL racing), og vi vil deltage i "Nurburgring 24 Hour Endurance Race" i Tyskland fra den 21. til 24. maj 2020.

Billede: LEXUS RC F

Nürburgringen, en over 25 km lang væddeløbsbane i Nürburg, Land Rheinland-Pfalz (Tyskland), har 300 m højdeforskelle, 200 hjørner og pludselige vejrforandringer, der er unikke for bjergrige områder, er berømt for at teste biler og dæk for producenter. Nürburgrings 24-timers udholdenhedsløb er bemærkelsesværdigt som de hårdeste udholdenhedsløb i verden, fordi deltagerne skal udholde 24 timers løb på denne vanskelige bane.

Billede: TOYOTA Supra GT4

I 2020 deltager TOYO TIRES i løbet med NOVEL racing, en specialiseret LEXUS-tuner udvikler og sælger højtydende dele til LEXUS "F"-modellen ved at udvikle og levere dæk til holdets Lexus RC F og TOYOTA Supra GT4. NOVEL racing har deltaget i løbet siden 2016 og fik 2. og 3. pladser i SP8-klassen i 2018.


TOYO DÆK vil evaluere de krævede dækspecifikationer ved at teste i vores seneste højhastigheds-hjørneanordning og etablere en database. Ved at bruge den viden, der er opnået fra resultaterne, leverer vi dæk af høj kvalitet og høj ydeevne globalt.

Seneste nyt