Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

IFSC tager ned til Chamonix

4. jul. 2023

Den næste omgang af Toyo Tires Europæiske partnerskab med International Federation of Sport Climbing (IFSC) vil finde sted i den maleriske bjergby Chamonix denne weekend.
 

I skyggen af Europas højeste bjerg, Mont Blanc, vil atleterne kæmpe mod hinanden i Speed-udfordringen. To atleter kæmper sideløbende i en kamp om at nå toppen. 15 meters lodret klatring mellem atleterne og derefter sejr.

Om søndagen skifter deltagerne i klatringen til Lead. Den disciplin, hvor de kæmper om en overhængende sti og stræber efter at nå så højt op, som muligt i Lead-konkurrencen. Da de kun har seks minutter til at fuldføre deres klatring, er et element af hastighed også nødvendigt ved denne begivenhed, selvom de ikke kæmper mod en anden konkurrencedeltager. Den sportsdeltager, der når det højeste punkt, sejrer.

Toyo Tires har indgået et partnerskab med IFSC i denne spændende sportsgren i 2023, og vores branding vil være synlig under hele løbet. Toyo Tires vil deltage i Chamonix med VIP-gæster for at se begivenheden som en integreret partner med International Federation of Sport Climbing.


 

Seneste nyt