Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Startlinje for FIA Baja Greece

22. maj 2024

Toyo Tires er guld-sponsor for Greek Baja

FIA Baja Greece starter i morgen. Indledningen starter kl. 17.00 med den første fulde scene på fredag. Som guldsponsor vil Toyo Tires sammen med den græske distributør Tenora Techniki følge begivenheden og dele nogle af de bedste billeder fra rallyet. For at få de nyeste oplysninger, kan du følge vores Facebook-side på: www.facebook.com/ToyoTire

Ud over at sponsorere rallyet, vil Toyo Tires være til stede med en testkører, Akira Miura, der udvikler vores terrængående dæk. Ved at bruge en testudgave af Open Country M/T R, vil Miura levere værdifuld feedback om dækkene til at supplere dataregistreringer og målinger, der bliver udført, når han prøver at vinde Baja. Miura, der kører i en overgearet Toyota Hilux, vil konkurrere i top-klassen T1+, og stræbe efter at vinde løbet, såvel som at hjælpe F&U-teamet med at udvikle dækket. Oplysninger, der er indsamlet om ydeevnen under disse ekstreme forhold kan bruges til at informere om udviklingen af produkter, der er til salg for slutkunder.

Open Country-serien, Toyo Tires 4x4 og terrængående brand omfatter en række dæk, der er tilpasset forskelligartede forhold verden over, såvel som forskellige forordninger. I Europa giver Open Country ATIII, et helårsdæk udvidet mobilitet, så førere kan køre i terrænet, uden at kompromittere dets evne til at give en stabil, behagelig kørsel, når de er tilbage på asfalten, selv om vinteren.

Live-streaming af starten kan ses her. www.facebook.com/rallygreeceoffroad

Seneste nyt