Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Det Europæiske Atletikmesterskab i Rom 2024

6. jun. 2024

I år finder det Europæiske Atletikmesterskab sted i Rom, Italien. Toyo Tires er partner i begivenheden for sjette år i træk.

Efter 50 år vil det Europæiske Atletikmesterskab vende tilbage i år fra 7.-12. juni 2024. På Stadio Olimpico i Rome vil 1.600 atleter udfordre hinanden i 24 forskellige discipliner for at vise deres bedste evner og vinde medaljer.

Toyo Tires udfordrer også sig selv hver dag for at designe og fremstille dækkene med den bedste ydeevne. Af denne grund har Toyo Tires været partner med de Europæiske Atletikmesterskaber siden 2018. Og var i stand til at deltage i fejringen ved medaljeceremonien.

For at sikre, at de mange fans af atleterne også kan fejre det sammen med topatleterne, er ceremonien ved prisoverrækkelsen og fan-landsbyen i Foro Italico Park frit tilgængelig. Ved prisoverrækkelsen vil pladsen foran Stadio Olimpico blive omdannet til Medal Square, hvor priserne vil blive præsenteret to gange om dagen i 6 dage i træk (kl. 18 og 23). Åbningsceremonien vil også blive holdt her den 7. juni kl. 18 med et stort show, og vil ligeledes være åbent for offentligheden.

Også tilskuerne derhjemme foran deres TV kan se frem til ikke blot spændende konkurrencer, men også billeder af Rom under den 20 km lange gåtur.

Seneste nyt