Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

FIA Baja-udfordringen for Toyo Tires

15. maj 2024

Akira Miura vil deltage i to FIA Baja-løb i topklassen T1+.

Toyo Tires vil deltage i Baja Greece, den anden runde i FIA World Bajas Cup og den 6. runde i Qatar International Baja. Akira Miura, Toyo Tires Open Country-ambassadør vil køre en Toyota Hilux, forberedt af Overdrive-racing i det græske Baja-løb, der køres fra den 22-25. maj. Han vil sidde ved rattet igen i Qatar International Baja, der køres fra 31. oktober til 2. november..

 
(Akira Miura, ambassadør for Open Country-serien)                                       (Toyota Hilux fremstillet af Overdrive Racing)

FIA World Bajas Cup er en serie af terrængående rallyer, der holdes over otte runder fra februar til november i Europa og Mellemøsten. Denne serie er en mulighed for førere til at finpudse deres teknikker og få den nødvendige erfaring til terrængående rallyer. Mange af de atleter, der konkurrerede i verdens hårdeste racerløb, så som Dakar Rally, fik deres striber i denne serie.

Toyo Tires samarbejder med Overdrive Racing, et hold, der kan prale af mange resultater i Dakar Rally. og vil konkurrere i anden runde af FIA World Baja Cup, Baja Greece og den sjette runde i Qatar International Baja. Teamet vil nå toppen, 'Ultimate'-klassen, er officielt er kendt som T1+. Miura vil sidde bag rattet i en Toyota Hilux udstyret med de specielt tunede Open Country M/TR-dæk.

De data, der opnås vil blive anvendt til yderligere at forbedre ydeevnen på ujævne veje og modstandsdygtighed mod skader, og videregive det i udviklingsprocessen for Dakar Rally.
Under midtvejs-ledelsesplanen "Medium Plan '21," styrker Toyo Tires-gruppen udviklingen af produkter med unik design og funktionalitet, inklusive Open Country-serien. Vi fortsætter med at udnytte viden, vi har opnået gennem racerløb i produktudviklingen for at levere højere ydeevne, bedre kvalitet og mere attraktive produkter globalt.


Akira Miura
En racerkører, der findes i Team Land Cruiser Toyota Auto Body (TLC). I 2005 gik han sammen med Toyota Auto Body Co., Ltd., ser driver TLC, som ansat. Året efter blev han navigatør, efter at have ansøgt om stillingen gennem en intern rekrutteringsproces, og deltog for første gang i Dakar Rally. Han blev færdiguddannet som racerkører i løbet i 2016, og vandt fire gange i sin klasse i Dakar Rally 2018, 2021, 2022 og 2024. Hans store erfaring og viden om terrængående rallyer er blevet værdsat, og han er aktiv på en lang række områder, herunder er han involveret i udviklingen af Toyota Land Cruiser 300-serien og 250-serien. Miura blev udnævnt til Open Country brand-ambassadør fra marts 2023.

■Open Country-serien

Open Country er vores 4x4 og terrængående brand beregnet til SUV. Toyo Tires har opnået mange fremragende resultater i internationale løb med biler, der er udstyret med Open Country, og har forfinet deres holdbarhed og forebyggelse af skader til et højt niveau. Især i Nordamerika, hvor store SUV'er er den allermest populære bil. Dækkets store ydeevne og agressive mønster er højt påskønnet. I Japan tilbydes der hvide bogstavprodukter, der viser produktnavnet og brandlogoet på siden af dækket i tredimensionelle hvide bogstaver.
Klik her for at få detaljeret produktinformation.
www.toyotires.eu/open-country

 

Seneste nyt