Søg
Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Klassesejr ved Asia Cross Country Rally

26. aug. 2024

Toyo Tires Open Country M/T-dæk sikrer klassesejr ved 2024 Asia Rally

En Toyota Land Cruiser Prado 150 udstyret med Open Country M/T, Toyo Tires terrængående dæk til pickup-trucks og SUV’er vandt i deres klasse i T1G (benzinbil)-divisionen på det 27. Asia Cross Country Rally (AXCR) 2024, der blev afholdt i Thailand fra 11.-17. august.
(Venstre: Den vindende FLEX SHOW AIKAWA Racing med TOYO TIRES-team, Højre: Land Cruiseren konkurrerer i løbet)

AXCR er den største internationale rallybegivenhed på tværs af lande i Asien, og certificeret af FIA. Teamet "FLEX SHOW AIKAWA Racing med TOYO TIRES” deltog i begivenheden for første gang i fem år, da de sidst deltog i 2019. I år dækkede AXCR en strækning på ca. 2.100 km og bragte racerkørerne fra Surat Thani i Thailand til Kanchanaburi.

Team-køreren, Masato Kawabata, Toyo Tires brand-ambassadør, havde noget besvær med bilen ved starten, men den femte dag, havde han bragt bilen op på en andenplads. På den sjette og sidste dag sikrede bilen sig førstepladsen og krydsede mållinjen med et forspring på 1 minut og 30 sekunder efter den følgende bil, og vandt i sin klasse.

Bilens Open Country M/T-dæk, størrelse: LT265/70 R17 udviste fantastisk terrængående egenskaber og bidrog til at bilen vandt sin klassesejr.

Toyo Tires forbedrer ydeevnen for dæk til pickup trucks og SUV’er ved at udnytte erfaringerne fra terrængående racerløb, der afholdes i rå miljøer, i produktudviklingen ved brug af viden, der er indhøstet under løbet for at give endnu højere ydeevne, høj kvalitet og attraktive produkter på et globalt plan.

[Kommentar fra direktør Sho Aikawa]
"Denne sejr blev vundet, fordi teamet gik sammen. Vi startede på AXCR i 2011 og endelig vandt vi. Tak til alle for jeres support."

[Kommentar fra Masato Kawabata]
"Dette var anden gang jeg konkurrerede i AXCR efter fem år, men det var et svært løb grundet en kombination af forskellige faktorer, så som maskinfejl og løbs-strategier. Alligevel tog vi vores forholdsregler hver gang jeg talte med teammedlemmer og med med-fører og var i stand til at komme fremad. Open Country-dækket gav ikke noget besvær, selv i et hårdt løb, og jeg var igen klar over at det er et pålideligt dæk. Jeg vil gerne takke Toyo Tires for at give mig denne mulighed, samt alle, der støttede mig. Mange tak."

■Open Country Series-dæk

Open Country er Toyo Tires flagskib for SUV. Brandet, der blev lanceret i 1983 har opnået mange overvældende, succesfulde resultater i både Dakar Rally og BAJA 1000, der er kendt for at være de hårdeste internationale vej-løb i verden. Toyo Tires tilbagefører viden, de har fået gennem disse erfaringer til produktudviklingen. Den høje grundlæggende ydeevne, der er høstet gennem racerløb og et agressivt mønsterdesign er blevet vurderet højt på det nordamerikanske marked, hjemstedet for de store SUV’er.

I Japan er produkter, der anvender "hvide bogstaver", som viser brandnavn og -produkt i tredimensionelle hvide bogstaver på siden af dækket populære bland outdoor- og modeorienterede brugere og førere, der nyder tilpasning.

For mere detaljerede produktoplysninger, se her:
Open Country

Seneste nyt