Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires går med i Asia Cross Country Rally

23. apr. 2024

FLEX SHOW AIKAWA-Racing med TOYO vil deltage i Asia Cross Country Rally

FLEX SHOW AIKAWA-Racing med TOYO vil deltage i Asia Cross Country Rally (AXCR). Holdet under ledelse af Sho Aikawa er blevet sponsoreret af Toyo Tires siden 2018. Holdet, der kører en Toyota Land Cruiser 150 Prado, udstyret med Open Country-dæk, stræber efter en sejr i deres klasse i dette års løb. Bilen vil blive kørt af D1GP-racerkøreren Masato Kawabata, som også er en erfaren rallykører. Kawabata tog en klassesejr hjem i sidste års XCR Sprint Cup og Rally Hokkaido. I 2019 ved hans første deltagelse i AXCR, sluttede han på en andenplads.

AXCR, der starter søndag den 11. August vil deltage i 6 løb på tid på over 1.000 km tværs gennem Thailand and Malaysia. Løbet, der er afholdt siden 1996, er et FIA-certificeret Cross-country-rally.

Dette år markerer den 29. gang denne begivenhed er holdt. Løbet, starter fra Surat Thani, der ligger ved Gulf of Thailand, tager deltagerne sydpå og ind i Malaysia. Løbet slutter i Kuala Lumpur, efter at have kørt en samlet distance på ca. 2.000 km. Udfordringerne i år vil blive hårde med bjerge og tætte skove og kræver mobilitet, udholdenhed og hastighed.

Toyo Tires bruger data og viden, der er opnået gennem rally-løb i udvikling af fremtidige højkvalitets- og højtydende produkter. Udviklingen bidrager til Toyo Tires politik om at “gennemføre en bæredygtig mobilitetstilværelse.”

 

Seneste nyt