Søg
Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

All Japan BMX-verdensmesterskaber

7. okt. 2024

Toyo Tires vil være topsponsor ved det 41. All Japan Cycling Championships BMX Racing, der afholdes i Oizumi Ryokuchi (Kita-ku, Sakai City, Osaka Prefecture) på lørdag den 12. og søndag den 13. oktober.

BMX-konkurrencer er opdelt i to kategorier: "Race," hvor deltagerne konkurrerer om slutrækkefølgen eller et løb i et kuperet terræn og "freestyle", hvor deltagerne udfører tricks inden for en tidsgrænse og konkurrerer om originalitet og sværhedsgrad. Race har været en officiel begivenhed siden OL i Beijing i 2008 og freestyle siden Olympiaden i Tokyo 2021. Begge BMX-begivenheder blev afholdt i OL i Paris i år og tiltrækker sig opmærksomhed som en del af ekstremsportsverdenen.

Dette er det højeste turneringsniveau i Japan og tjener som kvalificeringsturnering til verdensmesterskaberne. BMX-atleterne fra hele verden vil konkurrere om titlen som japansk mester.

For at understøtte BMX-atleterne som udfordrer verden, begyndte Toyo Tires at sponsorere turneringen i 2018 og har været topsponsor siden 2019. Desuden er tre medlemmer af GAN TRIGGER, Japans dygtigste professionelle BMX-hold, der er understøttet af vores virksomhed, Yoshimura Ikkan, Shimada Ryo og Nishimura Neneka, udset til at deltage i denne turnering.

Som sidste år vil der være et BMX-oplevelsesrum på stedet, der tillader dem, som aldrig før har prøvet BMX at opleve sjov og spænding ved sporten.

Gennem vores sponsorat af denne turnering støtter vi elite-atleter på verdensscenen og hjælper med til yderligere at udvikle BMX-løbene.

For yderligere oplysninger, kan du besøge turneringens hjemmeside bmx-nationalchampionships (Kun på japansk)

 

 

Seneste nyt