Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Nyheder

Toyo Tires vender tilbage til Essen Motor Show 2023

28. nov. 2023

Toyo Tires vender tilbage med deres egen stand på Essen Motor Show i 2023. Dette er den første stand på den prestigefyldte udstilling siden 2019 efter Covid-19-restriktionerne. Selvom de var med sidste år, deltog de på Ring Racing-standen. I år er der planlagt en delt stand for begge virksomheder til at vise den stærke relation mellem Toyo Tires og Ring Racing.

Udstillingen starter med en fremvisningsdag den første december, fulgt af 9 dages almindelig fremvisning, der slutter den 10. december. Hele Essens messekompleks vil blive overtaget af udstillingen, som har fyldt hver udstillingshal til bristepunktet. Toyo Tires vil medbringe deres populære show-truck. Reklamelastbilen vil være vært for en række animationer under udstillingen, og besøgende på standen vil kunne tage et antal forskellige slags merchandise, som er forberedt til showet, med sig.

  

Foran show-truck’en vil Toyota Supra GT4, som har konkurreret i dette års Nürburgring Langstrecken-serie, såvel som det frygtindgydende 24 timers løb, holde parkeret. Bilen, der er udstyret med Toyo Tires dæk være tilgængelige, så gæsterne kan inspicere dem indvendigt og udvendigt, for at opleve en racerbils DNA. Ring Racings personale vil være til stede og forklare teknikaliteter og besvare spørgsmål om forberedelse af racerbilen.

En række af de mest populære UHP- og lastbildæk vil blive fremvist til messedeltagerne, så de kan se og lære mere om den mangeartede og alsidige linje, der er tilgængelig fra Toyo Tires. Der vil være personale til stede til at give de besøgende råd om dækproblemer. Standen vil også være i besiddelse af en simulator for at give gæsterne chancen for at opleve noget af spændingen, som racerkørerne oplever i den rigtige racerbil, der fremvises på standen.

Besøg os i Hal 3, stand 3A31. Billetter fås hos: www.essen-motorshow.de