Dæksøgemaskine Forhandlersøgning

Fortuna Düsseldorf

 

"Udholdenhed, præstation, lidenskab" - der er mange ting, som Fortuna Düsseldorf og Toyo Tires har til fælles. Siden Bundesliga-sæsonen 2016/2017 har Toyo Tires sponsoreret den traditionelle Düsseldorf-klub, og siden sæsonen 2017/2018 har Toyo Tires-logoet også prydet trøjen til Düsseldorfs hold.
Et stærkt samlende element er den fælles nærhed til Japan. I fire år har Fortuna Düsseldorf og Toyo Tires præsenteret sig sammen på Japan Day. Foruden det japanske samfund i Düsseldorf, det største i Tyskland, deltager over en halv million mennesker i denne meget specielle begivenhed, der finder sted i maj på flere forskellige spillesteder i Düsseldorf.
Det japanske stjerneskud fra Fortuna Düsseldorf, Takashi Usami, besøgte allerede den japanske dækproducent i deres europæiske hovedkvarter i Willich og hilste gæster som den japanske U19 Highschool Selection velkommen.
Fortuna Düsseldorf og Toyo Tires gik ind i den første liga i 2018. Med mottoet "Vi er kommet for at blive" lykkedes det Fortuna Düsseldorf med støtte fra Toyo Tires at forblive i første-ligaen med på en fremragende placering i Bundesliga-tabellen. Som en af kun otte premium-partnere er Toyo repræsenteret ved hver hjemmekamp på LED-tavlerne, på udskiftningstavlen, på et cam carpet, på trøjeærmet, i stadionmagasinet og støtter således de talentfulde og engagerede fodboldspillere fra Fortuna.

 

 Efter kampen gives der interviews både på banen og i medierummet med visning af Toyo Tires.